Persoonlijk

My life in pictures #56

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Dylan en ik zijn alweer een maandje samen. 

Meow! In deze outfit ging ik naar het ziekenhuis in Nijmegen, om me toch nog enigszins blij te voelen. 

Een maandje samen met deze gekkerd <3 Woensdag zie ik hem weer!

Ja ik was even niet zo actief op Instagram. Ik wilde steeds foto’s maken, waarna ik het aan het einde van de dag alweer vergeten was en zoiets had van oke laat maar. Al moet ik zeggen dat er verder ook niet zoveel soeps is gebeurd in de afgelopen 2 weken. Stage gaat z’n gangetje en voor de rest deed ik niet veel bijzonders eigenlijk. Volgende keer beter!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

3 thoughts on “My life in pictures #56

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.