Persoonlijk

My life in pictures #55

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. #Boektober liep ten einde en ik ging naar een concert. 

De Ooggetuige van Simone van der Vlugt was het 5e en laatste boek wat ik las voor #boektober. Dit betekent dat ik mijn doel heb behaald, want ik had als doel om 5 boeken te lezen! Klik hier om mijn recensie te bekijken. 

Ik was natuurlijk ook weer te vinden op het kantoor van DYTG. Ik ben zelfs gewoon doorgegaan in de herfstvakantie.

Genieten van het herfstige weer door tussen het werken op kantoor door even een wandelingetje te gaan maken.

Op de foto met mijn favo band, kan gewoon. Klik hier voor het hele verslag van die dag.

De hele week heb ik wel een beetje in een leesdip gezeten. Ik las niet zoveel omdat ik er gewoon even geen zin in had op de een of andere manier. Maar ik weet zeker dat het wel weer terug komt. Ik zit in van die boekengroepen op Facebook en daardoor blijf ik wel gemotiveerd om door te gaan.

Het is ook weer hoog tijd om mijn marktplaatsaccount bij te werken, maar dat schiet er tot nu toe steeds bij in. Blijf daarom Twitter of mijn Facebookpagina in de gaten houden voor een link!

Heb jij je doel voor #boektober behaald?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

1 thought on “My life in pictures #55

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.