Persoonlijk

My life in pictures #54

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Ik behaalde de 400 abonnees en ging naar de meeting van Saske en Alwin. 

Eindelijk Koen weer gezien na 8 maanden en deze keer eindelijk wat uitgebreider! Thanks to FirstLook Festival haha! 

Mariska zag ik eindelijk weer na 1 jaar, ook op FirstLook! De vorige keer dat ik haar zag gingen we uiteten in Amsterdam.

Mijn derde boek voor #Boektober lezen in de bus. Hier heb ik overigens een recensie over geschreven.

Ik behaalde eindelijk de 400 abonnees! Ik ben hier echt heel dankbaar voor!

Het was super gezellig bij de VetGezellig meeting van Saske en Alwin! <3

The feeling of joy when you are reunited with a loved one after long seperation <3

Boek 4 voor #Boektober terwijl ik aan het reizen was in de trein. Deze heb ik jaren geleden ook gelezen, maar hij blijft leuk!

De afgelopen twee weken waren fantastisch! Ik was lekker op dreef op stage, heb mensen die ik lang niet had gezien eindelijk weer gezien. En door de meeting van Saske en Alwin kon ik lieve Dylan eindelijk weer zien. Op die dag besloten we de ontkenningsfase maar achter ons te laten en zijn sindsdien een stelletje. We vonden elkaar al een behoorlijke tijd leuk en toen we elkaar weer zagen wisten we dat het goed zat. Hij heeft me overigens ook heel erg blij gemaakt met het feit dat hij meegaat naar Our Last Night! Ik heb er nu extra veel zin in hihi!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

1 thought on “My life in pictures #54

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.