Persoonlijk

My life in pictures #53

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Ik kocht onder andere een grote stapel nieuwe boeken en vierde mijn blogverjaardag met wat lekkers. 

De ochtend beginnen met een lekker ontbijtje 

Ik begon #Boektober met het boek Hot Spot van Theo Hoogstraten. Erg leuk boek!

Rockin’ my OLN longsleeve <3

Ik kocht 19 boeken voor maar €2,50 in totaal bij de kringloop! Dit kwam door 50% korting tijdens de Nationale Kringloopdag. Voorlopig heb ik in ieder geval weer genoeg te lezen.

Als tweede boek voor #Boektober koos ik voor een portie jeugdsentiment. Zo leuk om weer eens te lezen!

Om het 2-jarig bestaan van mijn blog te vieren aten mijn ma en ik een gebakje met een kopje thee erbij. Hmmm!

Momenteel loopt er ook een winactie op mijn blog waar je aan mee kunt doen! Wat gaat de tijd toch snel! Soms voelt het nog als de dag van gister dat ik deze blog aanmaakte haha! Ik heb er nog steeds heel veel plezier in en dat is het belangrijkste!

Welke boeken heb jij al gelezen voor #Boektober?

Lots of love,
Floor Flawless

1 thought on “My life in pictures #53

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.