Persoonlijk

My life in pictures #49

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Eindelijk was het weer tijd voor CityRock en Into The Grave.

Op CityRock mocht de band Red Vultures het spits afbijten

Vervolgens Stream Of Passion. Het was al de 3e keer dit jaar dat ik deze band zag! Ze zijn redelijk soft vergeleken met wat ik voornamelijk luister, maar toch vind ik ze geweldig!

Daarna kwam Kamchatka, wat niet helemaal mijn ding was.

Peter Pan Speedrock, een band waar ik al veel over had gehoord, maar wederom een band die mij niet wist te pakken.

Met tranen in mijn ogen keek ik naar de Ierse band The Answer. Papa zou deze band ook leuk hebben gevonden namelijk.

De dag werd afgesloten met Epica. Ik heb er weer enorm van genoten, wat is deze band toch fantastisch! Helaas heb ik mis gegrepen naar een plectrum, anders was mijn dag helemaal compleet geweest.

De volgende dag was het tijd voor Into The Grave waar onder andere Betraying The Martyrs stond. Echt grappig hoe iedereen luidkeels meezong met de cover van Let It Go. Ik zag de band voor de tweede keer en ook Avatar zag ik voor de tweede keer. Als afsluiter was Sabaton en DAMN die waren goed zeg! Ook heb ik medeblogger Dennis heel even gezien en gesproken. Elkaar vinden op een terrein met 7000 man is nog best lastig!

Ik doneerde vier dozen en een plastic tas vol met allemaal kleding aan de stichting Anfean. Het voelde goed om het te doneren want ik weet dat mijn kleding hiermee een goed plekje krijgt.

Na dagenlang zonder make-up rondgelopen te hebben, toch maar weer eens make-up op. Dat voelde wel weer even goed moet ik zeggen!

Na Into The Grave gebeurde er iets minder leuks, ik werd naar de Spoedeisende Hulp gereden met een veel te hoge hartslag en mijn medicatie wilde in eerste instantie niet gaan werken. Pas toen we er al bijna waren besloot mijn medicatie toch maar zijn werk te doen. Lichamelijk gezien gaat het al zo’n twee weken erg bagger, maar met dat ziekenhuisavontuur erbij is de klap nog wat groter geworden. Helaas is de vakantie voorbij en begint het gewone leventje weer, al geeft mijn lichaam mij het gevoel alsof ik geen vakantie heb gehad.

Ben jij ook naar een festival geweest in de vakantie?

Lots of love,
Floor Flawless

2 thoughts on “My life in pictures #49

  1. Wel jammer dat ik Cityrock heb gemist. Volgend jaar ga ik daar ook hopelijk bij zijn. ITG was echt top. Deed me een klein beetje denken aan Waldrock in 2002. En nu op naar de show van Arch Enemy 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.