Persoonlijk

My life in pictures #48

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Ik kwam er achter hoeveel paar schoenen ik had en ik sprak af met een vriendin die ik al ruim een jaar niet had gezien. 

Ik ging mijn schoenen stash opnemen en toen kwam ik er achter hoeveel paar schoenen ik eigenlijk had; 35 paar! Het handige van die video was dat ik gelijk kon zien welke schoenen ik niet meer hoefde. Ik ben zelf al benieuwd naar mijn eigen update van 2016 haha! 

Een dag later kwam de video online. Het heeft me aardig wat werk gekost, maar ik ben trots op het resultaat!

Ik vond het wel eens tijd voor een selfie en vroeg daarbij naar vragen over mijn leven met cvs. Dat artikel is een paar dagen later online gekomen. Klik hier om het te lezen.

Bij verjaardagen hoort taart. De middelste van mijn tantezeggers werd dinsdag 10. Gisteren werd de jongste 6 en toen kreeg ik chocoladetaart. Yummy!

Ik sprak na ruim een jaar weer eens af met Nina! Samen gezellig een dagje in Groningen geweest. We hadden een hoop om bij te kletsen en kwamen tot de conclusie dat we vaker af moeten spreken.

De afgelopen twee weken waren eigenlijk vrij rustig. Ik had dat ook wel nodig om bij te komen van een weekje weg. Daarbij krijg ik het komende week een stuk drukker! Zo ben ik aan het einde van de week, op vrijdag en zaterdag te vinden bij CityRock en Into The Grave! Ik heb er zin in en ik hoop dat mijn lichaam me niet op dat moment in de steek laat, want dat zou heel vervelend zijn. We hopen maar op het beste!

Ga jij ook naar CityRock en/of Into The Grave?

Lots of love,
Floor Flawless

3 thoughts on “My life in pictures #48

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.