Persoonlijk

My life in pictures #46

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Inmiddels is de vakantie voor mij begonnen! 

Filmavondje met mn moeder. Uiteindelijk vonden we deze film niks aan haha! En ja alweer een zwarte balk midden in mijn foto, snap nog steeds niet waarom dat bij sommige foto’s gebeurd na uploaden… 

Liesjaa kwam gezellig bij me logeren! Woensdag gingen we naar het Groninger Museum en daarna de stad in. Donderdag gingen we een stukje fietsen en een OOTD video opnemen die binnenkort online komt!

Inmiddels heb ik al een tijdje heerlijk vakantie en kan ik volop genieten van het weer! Waar mensen klagen over de hitte hoor je mij; yaay lekker weer! Maargoed, ik woon zo’n 20km bij de Waddenzee vandaan, dus hier staat bijna altijd wel en briesje.

Lots of love,
Floor Flawless

1 thought on “My life in pictures #46

  1. Mooie dames! En 20KM bij de zee vandaan wonen is ook heerlijk! Dat is het enige (naast mijn schoonouders natuurlijk) wat ik mis aan Den Haag. Daar was het amper 10 minuten fietsen en we zaten in Scheveningen op het strand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.