Persoonlijk

My life in pictures #45

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Op school vonden er activiteiten plaats rondom het thema oorlog. 

Na het ziek zijn toch maar even een selfie, want mijn Hello Kitty shirt maakte me vrolijk! 

Op school deden we llb activiteiten die te maken hadden met oorlog. Zo konden we kiezen uit 3 oorlogsfilms en daarvoor moest je een kaartje halen. Ik koos voor De Tweeling. Daarna volgde ook nog een presentatie door een leerling die mee geweest was met een groep naar Bosnië is geweest om een school op te knappen.

Voor de rest hield ik me voornamelijk bezig met het nog samen kunnen zijn met mijn vader. Het is vandaag Vaderdag en dat voelt voor mij nu ontzettend raar. Ik heb nu immers geen vader meer. Gelukkig komt er voornamelijk bezoek vandaag, dus genoeg afleiding!

Heb jij De Tweeling wel eens gezien?

Lots of love,
Floor Flawless

2 thoughts on “My life in pictures #45

  1. Ik snap direct dat vandaag heel raar voelt, maar ik hoop toch dat jij je er goed door heen kan slaan en zo niet… is dat ook niet erg. Je hebt een bult aan vrienden klaar staan om je op te vangen als dat nodig is. <3 xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.