Persoonlijk

My life in pictures #44

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Ik zag mijn favoriete band eindelijk weer! 

Nog even de collage met mijn foto’s van de Dutch Youtube Gathering! Het was leuk, maar wel druk pfoe! 

Met lieve Alex, de bassist van Our Last Night. Ik mis hem nu al hallo. Gelukkig heb ik wel tussendoor contact met hem!

De groepsfoto <3 Hij is alleen een beetje pixelig geworden op Instagram… Gelukkig staat ie wel fatsoenlijk op Twitter en Facebook <3

Voor de rest is het flink aanpoten voor school. Volgende week is het toets/inleverweek. Daarna zijn het nog herkansingsweken en dan is het schooljaar alweer voorbij! WOW! Ik vind het echt onwijs snel gaan. Kan natuurlijk ook komen doordat ik later ben ingestroomd in deze klas, maar toch.

Vandaag is het weer tijd voor een concert, yay voor ontspanning! Deze keer ga ik weer naar Asking Alexandria en ze hebben Motionless In White en Bury Tomorrow in het voorpogramma. Ik zie Motionless In White eindelijk weer na 2 jaar!

Wat was jouw laatste concert? 

Lots of love,
Floor Flawless

3 thoughts on “My life in pictures #44

  1. Het einde van het schooljaar is al weer in zicht en kan ook altijd wel herinneren dat het een drukke periode was, om alles nog af te krijgen. Maar nog even bikkelen en je bent er klaar mee, lekker vakantie. Mijn laatste concert was volgens mij Pendulum in de Melkweg, best een tijd geleden. xxx Lucinda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.