Persoonlijk

My life in pictures #43

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Met Moederdag ging ik hapjes maken en ik ging gisteren naar de Dutch Youtube Gathering. 

Work in progress! Uiteindelijk heb ik geen Nutella meer gebruikt, maar alleen worstjes.

Time to eat them! Ik was zo dom om het vergeten in te smeren met ei, dus het bleef er wittig uit zien. Gelukkig was het wel lekker!

Kleine dingen kunnen me laten glimlachen in deze moeilijke tijden ♥

Gisteren was de Dutch Youtube Gathering! Het was erg leuk en ik was na de tijd echt bek af. Er komt nog een apart artikel over.

De rest van de dagen heb ik in een roes beleefd en daarbij komt natuurlijk dat ik merendeel gewoon op school zit waar op zich niet zoveel bijzonders gebeurd. Vandaag ga ik lekker uitrusten en opladen voor de activiteiten van morgen en dinsdag. Hoewel dit soort activiteiten me lichamelijk gezien aardig wat kost, doe ik het toch. Ik wil namelijk ook gewoon mijn plezier kunnen hebben ondanks het CVS (Chronische Vermoeidheids Syndroom).

Ben jij ook naar de Dutch Youtube Gathering geweest? 

Lots of love,
Floor Flawless

3 thoughts on “My life in pictures #43

  1. Zelf hapjes maken vind ik één van de leukste dingen om te doen… lekker bezig zijn enzo. Gaaf dat je naar de DYTG bent geweest, voor mij is het niet echt wat helaas, teveel gedrang enzo. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.