Persoonlijk

My life in pictures #42

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Het was eindelijk tijd voor vakantie, yaay! 

Ik kon het niet laten hoor! Hij koste maar €2 op de rommelmarkt tijdens Koningsdag. dus ik nam hem mee. 

No matter how far we find ourselves, 
Our love will keep us close
– Our Last Night

I’m scared for what’s coming… To see him pass away. But I’ll try to enjoy the moments that he’s still with us.

Maurits kwam gezellig naar Groningen toe, zodat ik hem de stad kon laten zien. Super gezellig! We zien elkaar helaas nu veel minder nu ik weer in het hoge noorden woon.

Gisteren was het tijd voor een grote schoonmaak in mijn slaapkamer. Ik wilde namelijk ook het een en ander gaan veranderen. Gelukkig besloot mijn lichaam een goede dag te hebben en is het schoonmaken en alles terugzetten in 1 dag gelukt!

Voor de rest heb ik deze vakantie lekker uitgerust, want daar was ik wel aan toe. Even mijn lichaam de tijd geven tot herstel van alle drukte van de afgelopen tijd. Ik had nu tenminste ook de tijd voor het opruimen en schoonmaken van mijn slaapkamer, want dat had ik inmiddels al 5 maanden niet meer gedaan ook mede doordat ik natuurlijk op stage was en alleen in de weekenden thuis was.

Wat heb jij gedaan in de meivakantie? 

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

3 thoughts on “My life in pictures #42

  1. Grote schoonmaak… daar moet ik ook echt eens aan gaan beginnen!
    Fijn dat je een beetje hebt kunnen uitrusten, mag ook wel eens even toch ^^

  2. Meivakantie, owh wat zou ik ook weer graag van die vakanties willen hebben. Gelukkig hoef ik deze week maar een paar dagen te werken en ben ik wel weer vrij.. maar toch. Goed bezig trouwens met je schoonmaak, ik ben er zelf ook veel mee bezig geweest de laatste tijd. xxx Lucinda

  3. haha echt zo’n succesvol gevoel als schoonmaken EN opruimen in een dag lukt! Ik begin meestal eerst maar uiteindelijk verspreid het proces zich over 2 (of soms zelfs 3) dagen :'(

    -X-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.