Persoonlijk

My life in pictures #41

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Ik ging naar Epica, weer naar school en ontving Serena’s boek! 

Na het concert van Epica ging ik met Xandria op de foto. Zij stonden namelijk in het voorprogramma! Onder mijn Epica shirt had ik het shirt van CityRock Leeuwarden aan waar zij vorig jaar op speelden. Ze zeiden dat ze dat toen heel tof vonden om daar te staan! Geweldige mensen zijn het! 

Natuurlijk kon ik het niet laten om mijn ticket te laten signeren. Ook kocht ik vooraf het laatste kettinkje die ze nog hadden! Awesome! Vraag me alleen niet wat die zwarte balk in de foto doet, want hoe die daar is gekomen met uploaden is me echt een raadsel.

Ook ik had het boek van Serena gereserveerd op bol.com, dus ik kreeg hem donderdag thuis afgeleverd! Het ziet er super netjes uit moet ik zeggen! Alleen diegene die het inpakt mag de volgende keer wel wat voorzichtiger zijn, boven de letters zit een zwarte veeg en op de gouden letters zitten kleine krasjes. Verder is ie gelukkig wel heelhuids aangekomen.

Ik heb er nu twee weekjes school op zitten en dat was echt super gek, aangezien we nog niet met de hele klas compleet op school zijn. De laatste paar komen pas na de meivakantie terug van stage. De eerste week waren we maar met z’n viertjes en de tweede week waren we met zes. We zijn in totaal een klas van negen mensen, dus missen er nog drie. Op zich was het wel weer even wennen om weer lessen te volgen, je maakt ineens hele andere tijden. Maar ik denk dat het wel weer snel genoeg went. Komende week een erg kort weekje en daarna meivakantie! Ben ik wel even aan toe, want herfstvakantie en voorjaarsvakantie heb ik niet gehad in verband met stage.

Hebben jullie het boek van Serena al?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

2 thoughts on “My life in pictures #41

  1. Leuk dat je naar dat concert bent geweest.Ik ben heel benieuwd naar jouw mening over het boek van Serena. Twijfel zelf heel erg of ik hem wil kopen.

  2. Vind het zo gaaf dat je vaak naar concerten gaat, dat wil ik ook echt meer gaan doen. En het boek van Serena, tjah ik heb niet zoveel met haar en haar boek… dus ik laat hem liggen denk ik. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.