Persoonlijk

My life in pictures #40

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. Ik sprak met vrienden af en had mijn laatste tijd op stage. 

Ik hou van noodles! Al helemaal met Japanse Teriyaki! In Zaandam zit tegenover de Primark een noodle restaurantje.

Ik ging naar het concert van While She Sleeps. Na twee jaar zag ik ze eindelijk weer en het was super vet! Al had ik na de tijd wel last van mijn hoofd door een stagediver, maar dat is allemaal goed gekomen.

Ik ging de stad in met Marc, omdat het al een tijdje geleden was dat we elkaar hadden gezien.

Op Tweede Paasdag kreeg ik een heerlijk paasontbijt op bed geserveerd door mijn lieve moeder! Nomnomnom!

Na een half jaar zagen Liesjaa en ik elkaar eindelijk weer! We hebben een typische girls sleepover gehad; ‘s middags de stad in en van het weer genieten, ‘s avonds Mean Girl 2 kjken met een bak ijs.

Aan mijn stage is inmiddels een einde gekomen en ik moet weer naar school vanaf deze week. Dit betekent dat ik weer terug ben in het hoge noorden, waar het een stuk rustiger is vergeleken met Amsterdam. Het is daarnaast ook wel fijn dat ik gewoon weer in mijn eigen bed en eigen slaapkamer kan slapen met al mijn spullen om me heen. In ieder geval heb ik mijn stage afgerond met een ruim voldoende en daar ben ik heel erg tevreden mee!

Hoe gaat het met jullie?

Lots of love
Floor Flawless

6 thoughts on “My life in pictures #40

  1. Er is weer veel gebeurd in twee weken. Veel leuke dingen heb je gedaan. En voor stage ruim voldoende. Ik ben trots op jou!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.