Persoonlijk

My life in pictures #4

In my life in pictures laat ik zien wat ik de afgelopen 2 weken heb meegemaakt. Deze keer zijn het 2 weken waarin ik o.a in 1 week tijd 2 concerten bezocht. Dit artikel had eigenlijk gisteren online moeten staan, maar door omstandigheden is dit helaas niet gelukt. Laten we gaan kijken naar mijn foto’s van de afgelopen 2 weken.

My life in pictures #4Ik had eindelijk mijn Our Last Night shirt weer eens aan <3

My life in pictures #4Nieuwe schoenen gekocht in Groningen, gotta love them! <3 Ik heb ze alleen nog niet gedragen haha!

My life in pictures #4Ik behaalde de 90 abonnees op mijn youtubekanaal! Helaas is het weer teruggezakt naar de 88 abonnees 🙁

My life in pictures #4De band Avatar stond in het voorprogramma van Avenged Sevenfold. Ik vond ze leuker dan ik van te voren dacht!

My life in pictures #4Geshopt bij de Primark in Zaandam! Hier komt binnenkort nog een shoplog van.

My life in pictures #4Lieve Romy weer gezien! Ik heb 2 paar schoenen van haar overgenomen en een blousje overgekocht. Daarna hebben we gezellig outfitfoto’s gemaakt die binnenkort zullen verschijnen <3

De volgende foto’s zijn na het concert genomen met leden van Heaven’s Basement, deze band heb ik ook gezien bij Metalfestival Into The Grave en ze herkenden mij nog! De drummer zei gelijk; Jij stond die dag toch vooraan?! Dat vond ik echt heel erg leuk om te horen! Ik ben alleen per ongeluk de bassist voorbij gelopen, dus ik sta alleen niet met hem op de foto en mis zijn handtekening helaas.

My life in pictures #4Met lieve Tommy, stage opbouwer en bas technicus bij Heaven’s Basement. Eigenlijk noem ik hem Tom en dat vond ie wel leuk haha!

My life in pictures #4Met Chris (drummer)! <3 Hij keek nogal schuldig toen ik zei dat ik alweer geen drumstok van hem had kunnen veroveren en ik alle moeite had gedaan om zijn aandacht te trekken daarvoor tijdens het concert… aww <3 Hij heeft trouwens een super mooi handschrift!

My life in pictures #4Met Aaron (Lead Singer)! <3 Hij heeft zijn haar korter omg! Maar hij is wel super lief.

My life in pictures #4En als laatste Sid (Gitarist & backing vocals) Hij moest even nadenken toen ik het had over Into The Grave, maar al snel wist hij wat ik bedoelde. Hij is heel erg cute!

Het liefst had ik alle leden van Heaven’s Basement mee naar huis willen nemen en ze voor altijd knuffelen… Okee dat klinkt heel erg creepy haha, maar ze waren allemaal zo lief! Vooral de 2e week waarin de concerten plaats vonden was echt super tof! Concerten zijn echt geweldig, bovendien leer ik daar ook weer nieuwe mensen kennen, die van dezelfde bands houden.

Ik heb nog niet echt een idee wat me de aankomende 2 weken te wachten staat, behalve sinterklaas vieren! Ach we zien het vanzelf in de volgende My life in pictures!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

3 thoughts on “My life in pictures #4

  1. HAD NOU GEZEGD DAT JE IN DE PRIMARK IN ZAANDAM WAS WANT IK WOON DAAR XD ja sorry ik liet me ff gaan wooops ;p
    hopelijk kan ik ook bij het volgende BVBconcert zijn, als mijn ouders me laten gaan D:

  2. echt leuke foto’s allemaal! Wat leuk dat je hebt afgesproken met Romy, tof dat jullie zo dicht bij elkaar wonen (: Gefeliciteerd met je abonnees en mooie schoenen! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.