Persoonlijk

My life in pictures #39

In My life in pictures laat ik jullie zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan, door middel van instagramfoto’s. In de afgelopen twee weken ging ik weer naar concerten toe en liep ik voor de rest gewoon stage.

~ There’s another world inside of me, that you may never see~
Bij deze foto werd er voornamelijk gepraat over het shirt wat ik aan heb haha! 

Met Davey van Glamour Of The Kill! Ik vind dit serieus een hele lieve foto!

En natuurlijk ook even met Ben van Glamour Of The Kill


Dankzij Jenny had ik een plectrum te pakken kunnen krijgen!

Is this all we are?
Take turns at painful words and scars?
If there’s any life left deep inside of me
I stand tall you’ll fall for anything

Ook ben ik nog naar het releaseconcert van The Gentle Storm geweest, maar ben helemaal vergeten om daar foto’s van op Instagram te zetten oeps! Wellicht komt er nog een artikel over met de foto’s die ik met spiegelreflex heb gemaakt.

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

7 thoughts on “My life in pictures #39

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.