Persoonlijk

My life in pictures #3

My life in pictures laat een keer per twee weken zien wat ik de afgelopen tijd heb gedaan. Dit door middel van foto’s die ik heb geplaatst op Instagram. Laten we gaan kijken naar de afgelopen twee weken, waarin er storm was en ik bleef slapen bij Sander.

My life in pictures #3Mijn moeder bracht me wat lekkers, omdat ik zo hard bezig was voor school en mijn blog. Nomnomnom!

My life in pictures #3De storm had ook effect op het lokaal waar we les in hadden. ‘De school lekt een beetje!’ De regen kwam door de scharnieren heen.

My life in pictures #3Piertje lag er zo schattig bij dat ik er wel een foto van moest maken hihi. Dit was mijn eerste weekend bij Sander thuis!

My life in pictures #3De volgende ochtend samen ontbijten. Eet smakelijk!

My life in pictures #3Wat meer sfeer op mijn kamer op de zaterdagavond. Naast deze lichtjes had ik nog een sfeerlampje aan en een kaarsje. Me loves!

Dit weekend sliep Sander weer bij me. Inmiddels ben ik op bijna alle vakken al becijferd. Ik moet alleen komende week nog een dossier voor journalistiek theorie inleveren. Zoals je ziet ben ik even wat minder actief geweest op Instagram, omdat ik voornamelijk bezig was met huiswerk, wat niet echt boeiend is haha. Ik probeer de komende 2 weken weer wat actiever te zijn.

Wat heb jij de afgelopen 2 weken gedaan?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

4 thoughts on “My life in pictures #3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.