Persoonlijk

My life in pictures #2

In My life in pictures laat ik een keer per twee weken zien wat ik de afgelopen tijd heb gedaan. Dit door middel van foto’s die ik heb geplaatst op Instagram. Laten we gaan kijken naar de afgelopen twee weken waarvan de ene week school was en de andere week vakantie.

My life in pictures #2Ik moest mijn presentatie doen bij Engels. Dit deed ik over Garry Bushell. Ondanks dat ik heel zenuwachtig was heb ik toch een 8,9 gekregen. Dit doordat de voorbereiding ook een grote rol speelde bij je eindcijfer. Het leuke was dat Garry himself na de presentatie via twitter vroeg hoe het gegaan was!

My life in pictures #2De ultieme combinatie: Panty met kniekousen! Op deze manier kreeg ik het niet koud buiten!

My life in pictures #2Pakketje binnen van Liesjaa! Klik hier om de unboxing te zien. De tekening op de voorkant vond ik echt super lief! Het stelt Liesjaa en mij voor. De afgebeelde ik is geïnspireerd op de foto in mijn sidebar

My life in pictures #2Met mijn bestie Casper bij Bday Meeting Groningen. Hij betekent echt super veel voor me! I love you Caspii <3

My life in pictures #2Eindelijk weer eens naar de Starbucks voor een Hazelnut Hot Chocolate. En damn wat had dat meisje een mooi handschrift!

My life in pictures #2En alweer Starbucks haha. Dit na aankomst in Amersfoort bij Layla en Gerwin wat super gezellig was!

Ik heb me ontzettend goed vermaakt in de vakantie en vind het jammer dat het alweer voorbij is. Vandaag staat mijn dag in het teken van huiswerk, aangezien de eerste periode ten einde loopt. Nog even hard werken dus!

Wat heb jij gedaan in de herfstvakantie?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

4 thoughts on “My life in pictures #2

  1. Laat ik eerlijk zijn: dat blauw staat je echt veel leuker! 😀
    En nderdaad, dat meisje heeft echt een heel mooi handschrift! Jaloersheid, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.