Persoonlijk

My life in pictures #1

Instagram is een van mijn actieve sociale media op dit moment. Om de twee weken zal ik een my life in pictures plaatsen, met foto’s die ik geplaatst heb op Instagram in 2 weken tijd. Laten we gaan kijken naar mijn foto’s van de afgelopen twee weken.

My life in pictures #1Ik ben snel moe en doe soms overdag mijn ogen ook even dicht. Zo zag mijn haar eruit na een middagdutje, thanks haarlak!

My life in pictures #1Het ging allemaal even niet zoals gepland. Ik had een dagje vrij van school en was van plan huiswerk te maken, totdat ik last kreeg van een hoge hartslag die maar niet over ging. Ik ben bekend met hartritmestoornissen en normaal gesproken zou het met extra medicijnen over moeten gaan, maar deze keer gebeurde dat niet. Met gillende sirenes ben ik naar het ziekenhuis gebracht en na 4 uren was mijn hartslag eindelijk weer normaal. Ze hebben namelijk speciale medicatie toegediend via het infuus. Gelukkig mocht ik tegen de avond naar huis, maar van huiswerk maken is niks meer terecht gekomen die dag.

My life in pictures #1Ik blijf deze foto ontzettend tof vinden! Dit was een foto voor een outfitpost op mijn vorige blog.

My life in pictures #1Deze foto is in maart gemaakt bij de Dutch Youtube Gathering. Ik kan niet wachten Vera weer te zien! Ze vroeg me namelijk op Twitter of ik er bij de aankomende keer weer bij ben; ‘Geen gathering zonder Floor!’ Die uitspraak van haar vond ik super lief. <3

My life in pictures #1Geweldige foto van Lisanne en mij haha! Helaas vind zij hem verschrikkelijk *grinnik* Deze foto is gemaakt bij de Lifestylebeurs in Kollum.

My life in pictures #1

Zo blij met mijn nieuwe blog! Gelukkig gaat het tot nu toe allemaal erg goed en ben zo blij met de lay-out. Thanks Mark voor het helpen!

My life in pictures #1Het is steeds zo koud in mijn kamer dat ik besloot een hoodie aan te doen en veel thee te drinken. Gelukkig kwam Sander me ‘s middags warm knuffelen, want zelfs met die hoodie aan had ik het koud.

11380050_374832719374711_1702958567_nAl 35 volgers op mijn blog! Hier ben ik echt super blij mee, omdat ik bang was het idee om opnieuw te beginnen niet aan zou slaan. Gelukkig gaat het tot nu toe allemaal erg goed en heb ik totaal geen spijt van mijn keuze!

Naast naar school gaan, ben ik me vooral gaan focusen op deze blog; Ik moest een domeinnaam + hostruimte kopen en toen alles online stond moesten er nog wat aanpassingen worden gedaan. Natuurlijk moest ik ook op mijn oude blog vermelden dat ik een nieuwe blog heb en maakte ik hier mijn eerste artikelen. Dit weekend ben ik voornamelijk bezig met mijn presentatie voor Engels, omdat ik morgen daarvoor aan de beurt ben. Dat komt vast ook helemaal goed!

Wat heb jij de afgelopen 2 weken meegemaakt?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

1 thought on “My life in pictures #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.