Fashion

My heart needs music

My heart needs music

My heart needs music

My heart needs music

My heart needs music

My heart needs music

My heart needs musicT-shirt New Yorker | Vest Only | Ketting cadeautje van Marco | Broek Kringloop | Schoenen Gekregen van mijn nicht

Het shirtje met de tekst My heart needs music kocht ik zo’n 3 jaar geleden in Arnhem bij de New Yorker. Puur vanwege de tekst. Muziek is mijn leven en heeft me door moeilijke tijden gesleept. Ik luister naar super veel verschillende bands en er gaat geen dag voorbij dat ik geen muziek luister. Als ik geen muziek luister, voel ik me leeg van binnen. Muziek heeft een belangrijke plaats in mijn leven. Vandaar ook dat dit shirt zo goed bij mij past.

De ketting heb ik cadeau gekregen van een goed vriend van mij, Marco. Deze ketting gaf hij mij voor mijn 19e verjaardag en ik vind hem echt heel erg mooi! Het was de eerste keer dat ik hem droeg.

De foto’s zijn overigens bij Sander thuis gemaakt, de achtergrond vind ik zelf erg jammer, maar het begon te regenen op het moment dat we in de open lucht stonden! Daarom hadden we dit als oplossing en gelukkig zijn de foto’s nog redelijk gelukt.

Wat vind jij van deze outfit en hoe belangrijk is muziek voor jou?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

3 thoughts on “My heart needs music

  1. SAME!!!!<
    like als ik geen muziek heb voel ik me dood, ik sta er mee op en ga er mee naar bed (niet lttrlijk hea XP)
    maarjah muziek ish myn alles \m/ keep the metal going

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.