Fashion

Mini Shoplog Henk kleding & accessoires

Henk kleding & accessoires is een winkel in ons dorp. Een tijdje geleden nam ik daar weer eens een kijkje. Ze hebben namelijk executie uitverkoop en op alles kreeg je 50% korting. Ik ging kijken of ik nog wat dingetjes mee kon pikken.

Henk Kleding & Accessoires Uiteindelijk kwam ik thuis met een pyjama, een ketting, armbandjes en 2 treggings. Ik was bij elkaar iets meer dan €25 kwijt, dus dat viel best wel mee!

Henk Kleding & Accessoires Henk Kleding & Accessoires

Henk Kleding & Accessoires Henk Kleding & Accessoires Ik kwam sowieso al bijna nooit meer bij deze winkel, maar ik besloot toch nog even rond te snuffelen, want je weet maar nooit! Ik ben daarom ook blij dat ik ben gegaan, want anders had ik deze items niet in mijn bezit gehad!

Voor mensen gaan zeggen ‘Je was toch aan het sparen?’ Ja dat klopt, dit is al een tijdje terug gekocht en mijn moeder heeft het betaald. Mijn moeder betaalt zo nu en dan wat kleding voor me, maar wel tot een bepaald bedrag. En als ik zelf ga winkelen met andere mensen, zoals toen ik naar de Primark ging, betaal ik het wel zelf!

In ieder geval ben ik hier voorlopig weer even zoet mee en er zullen zeker nog outfits mee komen!

Wat heb jij onlangs gekocht?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

3 thoughts on “Mini Shoplog Henk kleding & accessoires

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.