Lifestyle, Persoonlijk

Mini Meeting met Kim en Lisanne

Lisanne, Kim, Floor

Afgelopen zaterdag zou er eigenlijk een bloggers meeting in Groningen zijn. Helaas ging dit niet door. Daarom had Kim besloten om wat bloggers bij haar thuis uit te nodigen. Samen met Lisanne ging ik bij Kim op bezoek. Doordat we maar met z’n drietjes waren hebben we heel veel bij kunnen kletsen. Het was onwijs gezellig en we hebben veel gelachen. Natuurlijk deden we dat niet zonder wat lekkers. Er stond chips, koekjes en brownies(!) op tafel, daar zegt mijn maag geen nee tegen haha!

Nadat ik een paar schoenen van Kim had gepast, (die helaas niet geschikt waren voor mij wat betreft er op moeten lopen) gingen we naar buiten. In eerste instantie zouden we langs te Kringloop, maar die bleek om 16:00 uur al dicht te zijn en wij kwamen zonder het door te hebben pas om half 5 aan kakken… OEPS!

Hakken passen

Gelukkig was het daar een leuke plek om outfit foto’s te maken, dus Lisanne ging aan de slag met het maken van de foto’s van Kim en mij. We hebben enorm gelachen om de voorbijgangers, omdat ze nogal vreemd naar ons keken. Lisanne nam de meest gekke poses aan om foto’s te kunnen maken, tsja het is nou eenmaal het werk van een fotograaf om goede foto’s te leveren toch?

Lisanne en Floor

Toen de foto’s gemaakt waren, zijn we nog een beetje gaan winkelen. De dingetjes die ik gekocht heb zijn binnenkort te zien in een collective haul. Terug bij huis gekomen hebben we nog even wat gedronken en daarna was het helaas alweer de hoogste tijd om naar huis te gaan. Het was een super leuke middag en ik hoop dit vaker te kunnen doen!

Kim, Lisanne, Floor

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

6 thoughts on “Mini Meeting met Kim en Lisanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.