Lifestyle, Persoonlijk

Mijn vakantieplannen

Na weken zwoegen op school, is het eindelijk herfstvakantie! Nouja, voor de mensen uit het zuiden is het juist alweer voorbij. Je zou nu denken, eindelijk een week rust! Voor mij is dit niet zo. Ik heb bijna mijn hele vakantie vol gepland en ik wil graag mijn vakantieplannen met jullie delen.

Als eerste heb ik natuurlijk de leuke dingen. Morgen ga ik naar Apeldoorn om mijn beste vriend Olivier eindelijk weer te zien! Ik heb hem ruim 7 maanden niet gezien, dus het werd wel eens tijd. Ook mijn vriendin Patricia zal ik bezoeken. Haar heb ik al 4 maanden niet gezien en heb dinsdag met haar afgesproken in Zwolle. De donderdags heb ik een verjaardagsmeeting van de meiden Mariska en Denise die allebei 16 worden. Vrijdag ga ik op bezoek bij Layla, aangezien we onze verjaardagen maanden geleden niet hebben kunnen vieren en tussendoor nog geen tijd hebben gehad om elkaar te zien. Daarbij blijft Sander de hele week bij mij slapen, gezellig!

Minder leuk is dat ik ook voor controle moet bij de tandarts en ik natuurlijk ook gewoon huiswerk moet maken. Het einde van de eerste periode is bijna voorbij, dus na de vakantie worden de meeste afgerond en becijferd. Dat betekent leren en opdrachten maken! Gelukkig loop ik redelijk op schema.

Ik zit er aan te denken een vakantievlog te maken van de gebeurtenissen aankomende week. Zouden jullie dat leuk vinden?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

5 thoughts on “Mijn vakantieplannen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.