Persoonlijk

Mijn plannen voor de zomervakantie

De zomervakantie is voor mij nu al een week begonnen, want ik hoefde alleen afgelopen maandag nog mijn rapport op te halen. Ik heb al een aantal dingetjes op de planning staan, dus vandaag vertel ik mijn plannen voor de zomervakantie.

Bloggersmeeting: Volgende week zondag is er weer een bloggersmeeting en eigenlijk twijfel ik nog een beetje of ik heen ga. Het is namelijk in Utrecht en dat gaat me dan aardig wat reisgeld kosten, aangezien het op een zondag is. Toch lijkt het me leuk om de mensen die ik een tijdje niet heb gezien weer te zien en nieuwe mensen te ontmoeten!

Op bezoek bij blogvriendinnen: Over bloggers gesproken, ik ga ook weer eens op bezoek bij mijn blogvriendinnetje Tineke aangezien dat al een tijdje op de planning staat en hopelijk ook bij mijn blogvriendinnetje Kim aangezien ze wel wat steun kan gebruiken sinds het lichamelijk niet zo goed met haar gaat.

blog afbeelding

Bloggen: Op zich niks nieuws natuurlijk, maar ik ga weer proberen vooruit te werken en alvast wat concepten te maken, aangezien ik het met stage zal moeten hebben van de late uren en de weekenden. Ik ben echt niet van plan mijn blog een half jaar lang in de steek te laten, nu-uh!

Shoppen en video’s maken met Liesjaa: Ik kwam tot de conclusie dat ik al zo’n 8 maanden niet meer bij de Primark ben geweest, goed excuus dus om met mijn vriendinnetje Liesjaa af te spreken om een dagje te shoppen waarna we samen o.a een shoplog op kunnen nemen!

CityRock & Into The Grave: Festivaltime! Ik ben dit jaar sowieso te vinden bij CityRock en Into The Grave die plaats vinden in Leeuwarden. Twee dagen achter elkaar metal en aan het einde van dat weekend mega spierpijn in mijn nek, maar hey dat heb ik er voor over! CityRock heeft als headliner Within Temptation en Into The Grave heeft Megadeath als headliner. AWESOME!

63695_313460355457150_1572782281_nDeze foto is gemaakt tijdens Into The Grave vorig jaar en ja ik ben dat meisje met videocamera haha! 

Spullen verkopen: Ik ga al mijn spullen uitzoeken en wat weg kan verkopen, met name kleding. Mijn idee is om in ieder geval op de rommelmarkt te staan, maar ik ga ook dingen online verkopen. Ik weet nog niet zeker of ik hiervoor een aparte pagina voor ga maken op mijn blog, of dat ik het via mijn Facebookpagina ga doen. Hou daarom mijn Facebookpagina in de gaten!

Dagje weg met moms: Mijn moeder heeft me beloofd deze vakantie een dagje weg te gaan met z’n tweetjes en ik mag bedenken wat we gaan doen! Ze heeft namelijk nog goedkope treinkaartjes liggen. Goed excuus voor mij dus om uren lang te googlen op zoek naar een leuke activiteit 😉 

Niet op vakantie: Net zoals vorig jaar ga ik niet op vakantie. Ik zou eerst samen met Robin naar Engeland toe, maar dit is gecancelled sinds we uit elkaar zijn gegaan. Helaas pindakaas.

Natuurlijk zullen er tussendoor nog wel dingetjes toegevoegd worden aan deze lijst, maar dit is al aardig wat! Ik heb er heel erg zin in en natuurlijk ga ik er nog meer over vertellen zodra de activiteiten geweest zijn.

Wat zijn jouw plannen voor de zomervakantie?

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeeldingen: We Heart It & dmvdberg

Tagged , , , , , , , ,

5 thoughts on “Mijn plannen voor de zomervakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.