Lifestyle, Persoonlijk

Mijn plannen voor de meivakantie

Zoals je hebt kunnen merken is het de laatste tijd nogal rustig geweest op mijn blog. Het was even weer wennen dat ik weer naar school moest en het zijn vooral twee vreemde weken met maar een paar dagen school vanwege vrije dagen. Hierdoor is mijn lichaam een beetje in de war geraakt en kon ik mijn zinnen niet zo goed zetten op het maken van artikelen. Wel heb ik heel wat foto’s gemaakt die ik binnenkort laat zien in verschillende artikelen.

Inmiddels staat de meivakantie alweer voor de deur en er heb ik weer een aantal leuke dingen gepland. Vandaag deel ik met jullie wat mijn plannen zijn voor deze vakantie.

quote, travel, and somewhere afbeelding

Als eerste is er natuurlijk Koningsdag, maar ik heb nog geen idee wat ik tijdens deze dag ga doen. Waarschijnlijk niks bijzonders. De dag daarna is mijn zus jarig en ga ik daar even op bezoek.

Maandag heb ik afgesproken met mijn vriendinnetje Layla om onze verjaardagen nog samen te vieren. Omdat we het niet pas weer heel laat in het jaar wilden gaan doen zoals vorig jaar, hadden we gelijk al een datum geprikt voor in deze vakantie. En omdat ik vorig jaar naar haar ben geweest, komt ze deze keer mijn kant op!

Donderdag krijg ik er weer een piercing bij! In mijn artikel over piercings die ik nog wil laten zetten, vertelde ik dat ik nog een helix wil. Inmiddels is het veranderd naar een Industrial en donderdag is het dan eindelijk zo ver!

Ook ga ik ergens in deze week naar de dierentuin in Emmen. Omdat ik er al jaren niet meer ben geweest, heeft Robin besloten om er samen heen te gaan. Super leuk idee! Natuurlijk neem ik mijn camera mee om foto’s te maken.

Op Bevrijdingsdag ben ik te vinden op het bevrijdingsfestival van Zwolle. Daar zal onder andere de band Bløf te zien zijn. Misschien verwacht je het niet, maar ik vind Bløf een goede band! Ik ben verder niet echt van Nederlandstalige muziek, maar Bløf vind ik wel tof!

Voor de rest heb ik natuurlijk ook het nodige huiswerk. Ook moet mijn kamer nodig weer schoongemaakt worden, want dat is er de afgelopen tijd nogal bij in geschoten. Het kost ook behoorlijk wat energie en daardoor stel ik het ook vrij snel uit. Toch merk ik dat het weer de hoogste tijd is om weer eens grondig schoon te maken. Het komt vast wel goed!

Wat zijn jouw plannen voor de meivakantie?

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeelding

Tagged , , , , ,

2 thoughts on “Mijn plannen voor de meivakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.