Lifestyle

Mijn nieuwe flanellen dekbedovertrek

Als ik ergens veel tijd doorbreng, dan is het wel in of op mijn bed. Natuurlijk slaap ik er elke nacht, maar daarnaast neem ik ook mijn video’s op vanaf mijn bed. Lezen voor het slapen gaan is ook nog steeds een ding. Soms ga ik extra vroeg naar boven om nog even lekker in mijn bedje te kunnen lezen. Vooral nu het kouder wordt, vind ik het heerlijk om in mijn warme bed te vertoeven. Ik heb een eenpersoonsbed van hout, die jaren terug gemaakt is door mijn vader. Voorheen was het bed van mijn oudere zus, maar toen mijn eigen bed aan vervanging toe was, kreeg ik haar bed. Mijn eigen bed is overigens eerst ook van mijn zussen geweest en na mij van de kinderen van mijn oudste zus. Ik slaap eigenlijk al mijn hele leven in familiebedden. Bijzonder toch?

Hoewel slapen natuurlijk fantastisch is, vind ik dat het niet zonder een leuk dekbedovertrek kan. Als het om beddengoed gaat ben ik heel erg van de schattige en leuke printjes. Veel dekbedovertrekken had ik al jaren en die begonnen dan ook te slijten. Ik was dus dringend op zoek naar een nieuw dekbedovertrek. Gelukkig heeft Dekbed Discounter behoorlijk wat keus. Deze webshop was me al een keer aangeraden door een vriendin, toen ik beddengoed zocht als verjaardagscadeau voor mijn ex. Precies op het juiste moment ontving een een mail van ze of ik een dekbedovertrek wilde testen. Ik koos voor een flanellen dekbedovertrek. Lekker warm voor in de winter, dacht ik.

Op de webshop staat het volgende over het flanellen dekbedovertrek:

De reden waarom het flanel genoemd wordt? De stof is licht geruwd waardoor er een zacht, donsachtig laagje ontstaat. Dit heeft normale katoen/polyester niet. Dit donzen laagje zorgt ervoor dat de stof snel jouw lichaamstemperatuur aanneemt en het houdt dit ook vast. Verder is flanel sterk vochtabsorberend en goed luchtdoorlatend. Deze stof is in vergelijking met onze andere dekbedovertrekken het warmst. Al deze eigenschappen dragen bij aan een goede nachtrust. 

Wat ik een voordeel van flanel vind is dat het onwijs zacht aanvoelt. Je gaat je vanzelf helemaal in je dekbed wikkelen door de fijne stof. En doordat je je helemaal inwikkelt, is het natuurlijk heerlijk warm! Door dit dekbed wil ik alleen maar meer tijd in mijn bed doorbrengen haha! Het heeft een goede kwaliteit en ik denk dan ook dat ik er nog lang plezier van zal hebben.

Helaas is het design dat ik heb gekozen al helemaal uitverkocht, maar natuurlijk hebben ze nog veel meer andere toffe designs! Daarnaast kun je voor nog meer dingen terecht op deze webshop. Zo verkopen ze ook moltons, kussens en zelfs boxsprings! Bovendien komt je bestelling super snel binnen, want als je het op werkdagen voor 23:45 bestelt, dan heb je het de volgende dag al in huis! Heel erg fijn als je het dringend nodig hebt, zoals ik.

Het enige minpuntje vond ik de knoopjes aan de onderkant. Het zijn namelijk drukknoopjes van plastic en toen ik de knoopjes los wilde halen heb ik er gelijk al eentje gesloopt. Oepsie! Wat dat betreft had ik liever gewone knoopjes gehad. Voor de rest ben ik in mijn nopjes met mijn nieuwe dekbedovertrek en kan nu heerlijk slapen tijdens de koude winternachten.

Lots of love,
Floor Flawless

 

*Dit artikel bevat een product ontvangen ter review

Tagged ,

4 thoughts on “Mijn nieuwe flanellen dekbedovertrek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.