Beauty, Video's

Mijn make-up stash 2017

Het is alweer 2 jaar geleden dat ik een video maakte over mijn make-up stash. Daarom vond ik het wel eens tijd voor een update. In die 2 jaar is namelijk het een en ander veranderd aan mijn stash. In deze video laat ik mijn huidige stash zien!

Hoe bewaar jij je stash?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , , , , , ,

3 thoughts on “Mijn make-up stash 2017

  1. Glitterspray is altijd goed :’)
    Je hebt mooie palettes in je stash zitten, die van essence (all about paradise) vind ik mooi, die zocht ik vroeger eigenlijk (omdat er soort van regenboogkleurtjes in zitten en vroeger maakte ik wel eens een regenboog oogschaduwlook)

  2. Ik heb ook glitterspray ­čśÇ Je hebt een leuke stash! Dat bovenste palette van Hello Kitty heb ik ook. Maar die onderste ken ik niet. Waar is ie van? Hij is zo gaaf!! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.