Persoonlijk

Mijn leven met cvs #2

Iets meer dan een jaar geleden schreef ik mijn eerste artikel over mijn leven met cvs. Vandaag vind ik het tijd voor een nieuwe update. Inmiddels ben ik in aanraking gekomen met het kenniscentrum voor Chronische Vermoeidheid. Hier ben ik nu tests aan het doen om te kijken of ik daar op de goede plek ben. Zo draag ik nog tot en met volgende week vrijdag een apparaat om mijn enkel die mijn activiteit meet en moet ik dagelijks een lijst bijhouden van hoe ik me voel en hoe laat ik op sta/naar bed ga. Na het eindgesprek zal ik op de wachtlijst komen te staan voor de behandeling (als het goed is natuurlijk).

De laatste tijd is er zoveel stress om me heen waardoor de vermoeidheid nog een tikje erger is en ik soms gewoon niet kan doen wat ik wil doen op dat moment. Zo was ik afgelopen maandag van plan om huiswerk te maken, maar op den duur was ik heel erg gefrustreerd dat ik me niet kon focussen. Vervolgens probeerde ik foto’s te maken voor mijn blog, wat ook mis ging. Uiteindelijk ben ik een halve middag gaan kleuren om tot rust te komen. Ik hoop dat ik uiteindelijk alles nog kan halen voor dit schooljaar.

De stress voor school en de vermoeidheid zijn ook de reden dat het even weer wat rustiger op mijn blog. Ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben.

Lots of love,
Floor Flawless

Bron Afbeelding: We Heart It

3 thoughts on “Mijn leven met cvs #2

  1. Fijn dat je ms iets aan kan doen en heel herkenbaar dat is bij Sacha ook zo kan geen druk of stres aan is snel vermoeid ik ben heel benieuwd hoe het verder gaat sterkte met alles .

  2. Ik begrijp je natuurlijk volledig als chronisch zieke en ik weet hoe frustrerend het is als je zo moe bent en daardoor niet alles kunt doen wat je wilt doen! Ik heb er ieder geval heel veel begrip voor als het je soms even niet lukt om een artikel te publiceren, maar school is natuurlijk ook het belangrijkste! Ik ben ieder geval benieuwd of je op je plek bent bij het kenniscentrum voor Chronische Vermoeidheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.