Persoonlijk

Mijn hoogtepunten van 2015

Nog maar een paar dagen te gaan en dan is het jaar alweer voorbij. Vandaag ga ik terugkijken op het afgelopen jaar.

Januari

emo 2 (37)

emo 3 (80)Voor een stage opdracht van een voormalig klasgenootje, stond ik model. Deel 1 van de fotoshoot gebeurde in 2014, deel 2 en 3 in 2015. Ik ben nog steeds blij met de foto’s!


Ik ging naar de Schatteke meeting samen met Mathilda en Demi en leerde daar ook Dee Dee en Femke kennen. Het was een onwijs gezellige middag en het was leuk dat Vera en Teske ook langs kwamen als verrassing!

Ik ging naar het concert van Crown The Empire, met Dangerkids, Alive Like Me en Set It Off als voorprogramma in Amsterdam. Ik wilde Dangerkids sowieso heel graag zien en heb ze na de tijd ook nog gezellig gemeet en ik heb happy tears gehuild, geweldige avond!

Februari

Ik ging naar het concert van Falling In Reverse met Call it Off in het voorprogramma, samen met Maurits en Jenny, waar ik ontzettend van genoot!

Eind januari begon ik weer met mijn stage in Amsterdam. Hierdoor kon ik ook bij meerdere concerten aanwezig zijn waar ik mocht fotograferen.

Sin7Sins_04
StreamOfPassion_05Zo fotografeerde ik in februari Stream of Passion en Sin7Sins in Purmerend!

Ook mocht ik mee naar de Pinkpop persconferentie in Amsterdam

Maart

In maart vierde ik mijn 21e verjaardag en als cadeautje voor mezelf liet ik een helix piercen. Het plan was om een industrial te laten zetten, maar mijn kraakbeen bleek te dun. Daarom toch maar een helix laten zetten.

Call The Riot 3
Glamour Of The Kill 10

Ook fotografeerde ik Call The Riot! en Glamour of the Kill in Haarlem

The Gentle Storm 1Ook ging ik naar het releaseconcert van The Gentle Storm in Amsterdam. Ik vond dit een erg indrukwekkend concert!

April

In april ging ik naar While She Sleeps in Amsterdam. Helaas waren de foto’s die avond mislukt, dus heb alleen deze Instagramfoto die ik had gemaakt met mijn mobiel. Deze avond stonden Oathbreaker, Hundredth en Cancer Bats in het voorprogramma.

Op 10 april was mijn stage voorbij en om die periode feestelijk af te sluiten ging ik de volgende dag samen met Patricia naar Epica met Xandria in het voorprogramma in Groningen. Na de tijd hebben we de mensen van Xandria nog ontmoet, super tof!

Mei

PicMonkey CollageIn mei was het weer tijd voor de Dutch YouTube Gatering. Zoals elk jaar weer super gezellig om iedereen weer te zien!

Our Last Night NederlandOok ging ik in mei naar Our Last Night in Eindhoven. Een van de grootste hoogtepunten van het jaar. Hier stond Palisades in het voorprogramma.

Juni

Helaas gebeurde er in juni iets wat alles op z’n kop zette. Mijn vader overleed aan de gevolgen van kanker…

Wel ben ik nog voor zijn overlijden naar het concert van Asking Alexandria geweest met Bury Tomorrow en Motionless in White in het voorprogramma.

Augustus

Het begin van augustus staat voor mij altijd in het teken van Into The Grave. Ook ging ik dit jaar weer naar CityRock. Ik genoot heel erg van beide dagen!

#WeBattleIk ging naar het WeBattle event van Kim, Lenette, Sabrina en Cindy. Ze organiseerden dit voor het eerst en het was zeker een geslaagde dag! Daarna hebben we met z’n alleen nog een tijd lang een groepsapp gehad, maar die begint zo langzamerhand uit elkaar te vallen helaas.

Ook ging ik nog naar de DYTG Fan Meet Up in Groningen. Het was wel gezellig, alleen beetje jammer dat Joost de enige bekende YouTuber was die op is komen dagen. Ach, in ieder geval maar weer even een foto gemaakt met Eelco!

September

In september ging ik samen met Patricia, Liesjaa, Jorn, Jeffrey en Dylan naar de DYTG Fan Meet Up in Eindhoven. Wederom ontzettend gezellig en ik kwam er aardig wat bekenden tegen!

Ook veranderde ik in deze maand mijn haar, waar ik  af en toe nog steeds complimentjes over krijg hihi!

Oktober

Op 9 oktober bestond mijn blog 2 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden met een gebakje!

FirstLook FestivalIk ging voor het eerst naar FirstLook Festival. In oktober begon ik namelijk aan mijn stage bij de Dutch YouTube Gathering en we stonden met een stand op FirstLook. Hoewel het geen event voor mij is, vond ik het wel onwijs gezellig!

Ik ging gezellig samen met mijn vriend Dylan naar de fanmeeting van Saske en Alwin.

En sinds die dag van de fanmeeting besloten Dylan en ik dat we vanaf dat moment officieel een stel zijn. Na maanden lang om elkaar heen draaien, vonden we het wel duidelijk dat we elkaar heel erg leuk vinden en dat het goed zat tussen ons.

November

Out Last Nigth M&G AmsterdamIn november ging ik weer naar Our Last Night! Dylan ging met mij mee en we hebben een geweldige dag gehad. Ik was blij de band weer te zien en ze te knuffelen! Hoewel de bassist wist dat mijn vader was overleden, was deze dag het moment dat ik het de rest ook ging vertellen en die zijn er best wel van geschrokken. Gelukkig kreeg ik extra knuffels! <3 Ook hier weer stond Palisades in het voorprogramma, maar ook was Crooks deze keer mee.

December

Arch Enemy
In december ging ik naar Arch Enemy! Ik wilde de vocaliste, Alissa, sowieso al jaren live zien! Ik kende haar namelijk al van haar vorige band The Agonist. Ik stond vooraan en kreeg van de gitarist Michael een setlist! De band Incursion Dementa stond in het voorprogramma en de drummer van die band heb ik op Facebook en ik had min of meer beloofd ze te supporten, nou dat is gelukt hoor! Haha!

Wat waren jouw hoogtepunten van 2015?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

3 thoughts on “Mijn hoogtepunten van 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.