Persoonlijk

Mijn hoogtepunten van 2014

Het jaar loopt alweer ten einde en dan is het altijd leuk om terug te kijken naar de bijzondere momenten die je in dat jaar hebt meegemaakt. Daarom kijken we vandaag naar mijn hoogtepunten van 2014!

Januari

In januari ging ik samen met mijn vriendinnetje Patricia naar de bioscoop om de film Frozen te bekijken. Nog steeds een van mijn favoriete nieuwere Disneyfilms!

Emo SceneOok ging ik voor het eerst in ruim 2,5 jaar tijd een bezoekje brengen aan de kapper. Kinki Kappers in Groningen had de eer om mijn haar weer goed in laagjes te knippen en dat hebben ze toen goed gedaan! Het kostte me dan wel wat meer, maar ik wilde niet riskeren dat het weer eens mis zou gaan! De maand erop verfde ik mijn hele haar zwart in plaats van in combinatie met een kleurtje en zo is het nu nog steeds!

Februari
Vistaprint visitekaartjes

Ik kreeg mijn eigen visitekaartjes voor mijn blog! Wonder bovenwonder zijn ze nog steeds niet op, want heb door het jaar heen aardig wat uitgegeven!

Samen met Liesjaa ging ik naar het concert van Bullet For My Valentine. Het was de tweede keer dat we elkaar zagen en het grappige is dat we in 2013 ook allebei bij Bullet For My Valentine waren en dat was toen onze eerste ontmoeting in real life!

DestitutionIk begon in februari ook met mijn stage bij Dichtbij Groningen en ik mocht vanuit deze plek als pers aanwezig zijn bij de voorronde van de Metalbattle waar ik 4 bands fotografeerde. Deze foto’s zijn terug te vinden in mijn Fotografie Portfolio.

April

IMG_6552Ik sprak ook weer af met Liesjaa, omdat we die dag beide vrij waren. We besloten om in Zwolle af te spreken.

Mei

PicMonkey CollageOok was in mei de Dutch Youtube Gathering en ik vond het super leuk om iedereen weer te zien! In 2015 wordt het alweer de 4e keer dat ik er bij ben!

Ik ging samen met Manon naar het kennismakingsevent van Blog Society.

Juni

In juni ging ik naar de Disneyfilm Maleficent in 3D! Omdat ik niet zo vaak naar de bios ga, blijft het voor mij speciaal.

Juli
IMG_6034Ik ging naar een Bloggersmeeting in Utrecht. Super gezellig!

IMG_7379Samen met Liesjaa ging ik shoppen en uiteten in Eindhoven.

IMG_0005_PhotoshoppedIk deed een fotoshoot in het centrum van Leeuwarden.

IMG_7401Ik ging met mijn moeder een dagje naar Madurodam. Samen een dagje weg, was iets wat we al lang niet hadden gedaan en ik was nog nooit in Madurodam geweest!

Augustus

IMG_8073Begin augustus was het tijd voor de festivals CityRock en Into The Grave. Bij Into The Grave waggelde ik rond als pers voor Vice

Ik begon met mijn stage bij Festivalinfo. Helaas moest ik daar na 2,5 maand weg, doordat ik kreeg te horen dat ik alsnog was blijven zitten.

Ook was het voor het eerst dat ik mijn lieve Engelse buddies van Skreamer zag, na maanden contact via internet! In de maand september ben ik nog naar twee concerten van hun geweest.

September

My life in pictures #25

Ik ging naar een metalavond in poppodium Romein en vond de band The Rotted helemaal geweldig. Het was daarom ook spijtig om te horen dat dit hun laatste concert was in Nederland en een paar dagen daarna volgde hun allerlaatste concert in Camden, London. Maar ze wilden nog wel even op de foto!

Oktober

1 year anniversary

Op 9 oktober bestond mijn blog 1 jaar. De tijd gaat zo snel!

Ik ging naar het concert van Asking Alexandria en ik vond ze toen veel beter dan het jaar ervoor!

10696183_828163417233858_4008254082263290347_nIk ging naar het concert van mijn favoriete band Our Last Night! Het ruim 1,5 jaar wachten was het zeker waard!

Ook ging ik samen met mijn beste vriend Casper naar het concert van Delain!

Ik ging uiteten met lieve blogvriendinnetje Mariska. Het was super gezellig en het eten was erg lekker!

Omdat de 2 maanden dat ik bij mijn zus woonde (in verband met stage) leuk af te sluiten, gingen we naar de film The Best Of Me.

November
emo (27)

Ik deed samen met oud-klasgenoot Cecilia een fotoshoot. Binnenkort krijgt het een vervolg!

Ik ging naar het concert van Motörhead en ik had al lange tijd geroepen dat ik deze band wilde zien voordat de zanger dood is, dus bij deze is het gelukt!

Al met al kan ik terug kijken op een geslaagd jaar en ik ben benieuwd wat 2015 mij zal brengen! In ieder geval kan ik het jaar met een goed gevoel afsluiten!

Wat waren jouw hoogtepunten van 2014?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

12 thoughts on “Mijn hoogtepunten van 2014

  1. Wat gaaf zo een terugblik op het hele jaar met je hoogte punten. Mijn hoogtepunt was toch echt wel om wat meer persoonlijker contact te krijgen met een aantal bloggers, super leuk is dat, vooral als je gewend bent gewoon alleen thuis te zitten. xxx Lucinda

  2. Je hebt zo te zien een heleboel hoogtepunten gehad in 2014 en hopelijk zal 2015 nog meer hoogtepunten voor je brengen! Ik heb eigenlijk niet zo over mijn hoogtepunten nagedacht haha, ik denk vooral dat ik geleerd heb door te zetten hoe moeilijk dat soms ook is en mijn hoogtepunt van 2014 is denk ik vooral dat ik rust gevonden heb, dat ik niet meer zo angstig ben, best wel positief ben de meeste tijd en steeds meer alles los kan laten en meer kan genieten van de kleine dingen! Ik denk dat 2015 gewoon mijn jaar word! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.