Lifestyle, Persoonlijk, Video's

Mijn haar tijdlijn (2000 – 2016)

Al ruim vijf jaar heb ik mijn eigen haar kleur niet meer gezien. Daarvoor heb ik ook verschillende kapsel gehad. Daarom leek het mij leuk om een duik te nemen in mijn haar verleden en de kapsels bij langs te gaan. In deze video zie je mijn haar tijdlijn!

Verf jij je haar?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

2 thoughts on “Mijn haar tijdlijn (2000 – 2016)

  1. Leuk om te zien! Heel herkenbaar ook :’) Mijn eerste emo kapsel was precies misgegaan zoals bij jou, dat je een bob kreeg. Ook dat het heel kort was aan de achterkant en langer aan de voorkant…….
    En jaa, al die kleuren. Dat blauw zag er wel mooi uit! Ik heb het roze, zwart (dat groen werd), knalrood en donkerbruin gehad maar nu is het al een tijdje weer mijn eigen blond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.