Lifestyle

Mijn favorieten van JESC2015

Afgelopen zaterdag was het weer zover JESC2015 (Junior Eurovision Song Contest 2015) Jaren terug keek ik alles mee vanaf de eerste Nederlandse audities. Inmiddels kijk ik eigenlijk alleen nog maar naar de internationale finale, want meestal vergeet ik de nationale halve finale en de grote finale te kijken. Ik was zaterdag niet thuis, dus heb het zondag teruggekeken via uitzending gemist. Zoals elk jaar heb ik natuurlijk een paar favorieten en het leek me leuk om deze te delen.

Nederland is overigens wel heel teleurstellend laag geëindigd! Ik had verwacht dat we hoger zouden eindigen. We zijn 15e van de 17 geworden helaas pindakaas. Volgens mij hebben we het nog nooit zó slecht gedaan bij JESC! Terwijl ik het nummer niet eens zo heel slecht vond.

Een ander land waarvan het me ook verbaasde dat die zo laag eindigde was San Marino. Dit land werd 14e. Je kunt ook wel merken bij de live beelden dat ze heel erg zenuwachtig was. Maar het is zo’n mooi nummer! Hierbij dus de videoclip die bij haar nummer hoort.

Gelukkig is een andere favoriet van mij wel hoog geëindigd. Slovenië werd namelijk 3e!

Heb jij ook gekeken? Zo ja wie wat jouw favoriet?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

1 thought on “Mijn favorieten van JESC2015

  1. Ik was helaas net te laat met het kijken van JESC! Ik zette de tv aan en het stond in het balkje dat het op tv was en was het net afgelopen haha, ik baalde zo erg! Ik vond ieder geval het Nederlands liedje best oké (ik had wel de finale gezien van wie Nederland mocht vertegenwoordigen), maar wauw dat van Slovenië is zeker heel erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.