Lifestyle, Persoonlijk

Mijn favoriete songs op dit moment

Er gaat geen dag voorbij zonder muziek. Ik luister naar heel veel verschillende bands, maar vaak luister ik in een periode een bepaalde song meer dan andere. Vandaag zal ik een greep geven uit een paar van mijn favoriete songs op dit moment. Ik moet zeggen dat het voornamelijk veel rustige muziek is. Alleen in het laatste nummer wordt er gegrunt, voor de rest alleen maar zang!


Als eerste Bad Company van Five Finger Death Punch. Een op zich nog een vrij rustig nummer van de band. Twee weken geleden zag ik de band nog live en speelden ze dit nummer. De zanger zei; vanaf nu hebben jullie fans een nieuwe naam, namelijk Bad Company! Daar konden we wel om lachen haha!


De volgende is het nummer Sunrise van Our Last Night, een super mooi nummer over het onrecht in de wereld. Doordat het nummer zo goed aansloeg bij de fans, hebben ze een tijdje geleden een videoclip voor dit nummer gemaakt, maar het is nog even afwachten wanneer deze uit zal komen!


Een tijdje geleden heb ik de band Tonight Alive ontdekt en luister vooral veel naar het nummer Lonely Girl, vooral omdat het verhaal waar het nummer over gaat

 
Natuurlijk kan ik het niet laten om er nog een iets ‘heftigere’ (voor sommige van jullie dan) nummer bij te doen. Een nummer over dat je er niet alleen voor staat en dat we samen sterk staan.

Het verschilt bij mij best wel vaak wat voor bands ik het meest luister. De ene keer luister ik meer grunt, de andere keer voornamelijk zang. Toch zijn er natuurlijk altijd nog mijn all time favorite bands. In dit artikel daar maar eentje van genoemd, namelijk Our Last Night. Op deze manier laat ik zien dat ik naar meer bands luister dan alleen mijn all time favorites. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien!

Wat zijn jouw favoriete songs op dit moment?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , , , , ,

1 thought on “Mijn favoriete songs op dit moment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.