Lifestyle

Mijn favoriete songs op dit moment #9

Vandaag wordt er weer een greep gegeven uit mijn favoriete songs. Er gaat geen dag voorbij zonder muziek. Ik luister heel veel verschillende bands, maar vaak luister ik in een periode een bepaalde song meer dan andere.


Ik wilde eigenlijk hetzelfde nummer noemen van Epica die ik al een keer eerder had genoemd, maar nee ik ga voor een andere, wel van hetzelfde album! And guess what! Ik heb gisteren kaarten voor Epica gekocht, want ze komen in april naar de Oosterpoort in Groningen! Lekker dichtbij voor mij hihi!


Blessthefall ben ik de laatste tijd weer gaan luisteren en dit nummer is wat softer dan wat Blessthefall normaal doet. Het nummer gaat over de vriendin van de vocalist, die overigens zangeres is! (ze staat bekend onder de artiestennaam Lights)


Ik hield vroeger van ‘N Sync en vond het daarom supertof dat mijn favoriete band Our Last Night daar een tijdje terug een nummer van coverde! Bye Bye Bye blijft gewoon in je hoofd hangen!


Dangerkids is een band die ik kortgeleden heb ontdekt en het doet me een beetje denken aan het oude werk van Linkin Park, maar toch is het weer anders. Het nummer Paper Thin beschrijft me hoe ik me voelde na de pijnlijke break-up die ik heb gehad halverwege 2014. Dit tweette ik ook met Dangerkids erin gementioned en ze hebben de tweet gefavorite!

Wat zijn jouw favoriete songs op dit moment?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , , ,

4 thoughts on “Mijn favoriete songs op dit moment #9

  1. Dangerkids, helemaal vergeten die band. Mijn favo songs op het moment? Hmm, The Devil In I van Slipknot, If You Have Ghost van Ghost (B.C.), Rock City van Emigrate ft. Lemmy en Godzilla van Mefjus ft. Dope D.O.D.

  2. Wel grappig dat tussen al die muziek ineens N Sync staat hahahaha. Ik vind het altijd wel leuk om de muzieksmaak van iemand anders te zien en dan ook te merken dat die van mij compleet anders is. xxx Lucinda

  3. Toen ik ‘N Sync zag staan, moest ik even gniffelen. Dit heb ik met the spice girls. Heel herkenbaar. Mijn favo nummers van dit moment zijn zonder twijfel Murder, murder, murder van KING810, We Still Believe (acoustic) van Stick To Your Guns en Game Over van Machine Head!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.