Lifestyle, Persoonlijk

Mijn favoriete songs op dit moment #8

Vandaag wordt er weer een greep gegeven uit mijn favoriete songs. Er gaat geen dag voorbij zonder muziek. Ik luister heel veel verschillende bands, maar vaak luister ik in een periode een bepaalde song meer dan andere.


De laatste tijd luister ik bijna dagelijks naar Crown The Empire en zit keihard mee te zingen! Ze maakten er een heus feestje van tijdens het voorprogramma van Asking Alexandria! Dit nummer is al van een wat ouder album, maar daarom niet minder leuk!


Sing to me heb ik sinds ik het live hoorde ontzettend vaak in mijn hoofd. Het is een ontzettend leuk nummer en een simpel refrein die je zo mee neuriet. I love it!


Ook For All Those Sleeping luister ik de laatste tijd weer meer. Vooral het nieuwe album, waar Incomplete Me een nummer van is.


Natuurlijk kan Motörhead ook niet ontbreken in het rijtje! Het is nog maar een week geleden dat ik ze live zag! Omdat ik voor een wat minder cliché nummer wilde kiezen, hier een nummer van het meest recente album!

Wat zijn jouw favoriete songs op dit moment?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

7 thoughts on “Mijn favoriete songs op dit moment #8

  1. Leuk om je muzieksmaak te zien en ook grappig dat die toch best wel verschilt met die van mij. Mijn favoriete nummer op dit moment is een remix van een Rob Zombie nummer door Skrillex – sick bubblegum. Te leuk! xxx Lucinda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.