Lifestyle, Persoonlijk

Mijn favoriete songs op dit moment #7

Vandaag wordt er weer een greep gegeven uit mijn favoriete songs. Er gaat geen dag voorbij zonder muziek. Ik luister heel veel verschillende bands, maar vaak luister ik in een periode een bepaalde song meer dan andere.


Als eerste het nummer Moving On van Asking Alexandria. Het is echt een prachtig nummer en voor de verandering een rustig nummer! Ze speelden dit nummer ook tijdens het concert en ik kreeg er tranen in mijn ogen van. Ik heb inmiddels al heel vaak op de replay button geklikt!


Hier hebben we Hope van We Came As Romans. Ook dit nummer draai ik de laatste tijd helemaal grijs. Het is gewoon een super fijn nummer!


The Amity Affliction ken ik dankzij iemand die ik ken. Hij vond dat ik daar maar eens naar moest luisteren en wauw wat klinkt het nice! Ik zou ze op zich wel live willen zien, ze komen in december naar Nederland, dus wie weet ga ik daar heen!


En dan hebben we nog Parkway Drive. Ja ik weet het ik, best heftig, zeker als je naar concert beelden kijkt van hun WOW! Ze komen binnenkort naar Nederland, maar ik weet niet of ik het aan durf om heen te gaan, ben bang dat ik er niet heelhuids vandaan kom haha!

Dit waren mijn meest gedraaide nummers van de afgelopen tijd. Misschien best heftig voor de meesten van jullie, maargoed, that’s me haha!

Wat zijn jouw favoriete songs op dit moment?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , , ,

3 thoughts on “Mijn favoriete songs op dit moment #7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.