Lifestyle, Persoonlijk

Mijn favoriete songs op dit moment #6

Vandaag wordt er weer een greep gegeven uit mijn favoriete songs. Er gaat geen dag voorbij zonder muziek. Ik luister heel veel verschillende bands, maar vaak luister ik in een periode een bepaalde song meer dan andere.


Als eerst het nummer Photograph van Skreamer. Een rustig nummer waar ze tijdens de tour de set mee begonnen. Ik heb ze in korte tijd 3x live mogen zien en ik ben trots op de jongens, want wat doen ze het toch goed! 


Ook het nummer Dead van Fools For Rowan luister ik de laatste tijd erg veel. En nee het gaat niet over de dood, maar over een verbroken relatie.


De band Amaranthe en dan voornamelijk het nummer Burn With Me komt regelmatig voorbij als ik muziek op zet. Erg mooi nummer!


En als laatste luister ik weer veel Dead By April. Voornamelijk de oudere albums, aangezien deze op mijn mp3 staan, maar ook met het nieuwe album ben ik in mijn nopjes.

Wat zijn jouw favoriete songs op dit moment?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

2 thoughts on “Mijn favoriete songs op dit moment #6

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.