Lifestyle

Mijn favoriete songs op dit moment #5

Vandaag wordt er weer een greep gegeven uit mijn favoriete songs. Er gaat geen dag voorbij zonder muziek. Ik luister heel veel verschillende bands, maar vaak luister ik in een periode een bepaalde song meer dan andere.


De band Nova Prospekt kreeg ik getipt door iemand op Skype. Eigenlijk kreeg ik de originele versie van dit nummer doorgestuurd, maar ik vind de akoestische versie mooier!


Doordat ik Within Temptation live heb gezien op CityRock Leeuwarden, luister ik het automatisch weer heel veel. Deze clip komt uit 2013 en is een samenwerking met Tarja. Daarbij is het ook een prachtig nummer!


Ook Xandria zag ik bij CityRock Leeuwarden en sindsdien luister ik veel naar het nieuwe album! Ik hou van de stem van Dianne, ze is echt een van een betere zangeressen die Xandria heeft gehad!

 
Natuurlijk luister ik ook nog steeds veel naar mijn favoriete band Our Last Night. De laatste tijd vooral de akoestische versie van het album Oak Island en dan vooral het nummer die je hier boven ziet! Het is namelijk een bonusnummer die niet op het gewone album stond. En daarbij zie je Trevor zijn zoontje in de clip voorbij komen, zo cute!

Wat zijn jouw favoriete songs op dit moment?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.