Lifestyle, Persoonlijk

Mijn favoriete songs op dit moment #4

Vandaag wordt er weer een greep gegeven uit mijn favoriete songs. Er gaat geen dag voorbij zonder muziek. Ik luister heel veel verschillende bands, maar vaak luister ik in een periode een bepaalde song meer dan andere.


Sinds lange tijd ben ik eindelijk weer Nightwish gaan luisteren, omdat ik dit nummer continu in mijn hoofd had haha. Het refrein blijft gewoon op de een of andere manier in je hoofd zitten.


Ook Epica luister ik de laatste tijd erg veel. Wat zou ik deze band graag live willen zien! Wat heeft Simone toch een mooie stem! Ja, het is een Nederlandse symfonische metalband voor degenen die Epica niet kennen!


En dan weer over naar iets heel anders, The Red Jumpsuit Apparatus. Zij staan ook hoog aan mijn lijstje van bands die ik live wil zien! Ik luister de albums van deze band de laatste tijd bijna dagelijks en zing in volle borst mee!


En als laatste nog Dragonforce! Het origineel van dit nummer is eigenlijk 2 minuten langer, maar dit is wel de officiële clip! Het snelle spelen in combinatie met wat rustigere gezang is zo mooi. Me likes it!

Zoals je ziet zijn het weer hele andere bands dan de vorige keer. Ik heb het ook al vaker aangegeven, ik luister bands vaak in periodes. De ene keer is het meer symfonische metal de andere keer weer meer metalcore en ga zo maar door.

Wat zijn jouw favoriete songs op dit moment?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , , , , , ,

1 thought on “Mijn favoriete songs op dit moment #4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.