Lifestyle, Persoonlijk

Mijn favoriete songs op dit moment #2

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een overzicht van mijn favoriete songs op dit moment liet zien. Daarom heb ik besloten vandaag weer eens een greep te geven uit mijn favoriete songs. Er gaat geen dag voorbij zonder muziek. Ik luister naar heel veel verschillende bands, maar vaak luister ik in een periode een bepaalde song meer dan andere.

Within Temptation, daar heb ik echt heel lang niet meer naar geluisterd, maar sinds ik weet dat ze de headliner zullen zijn van CityRock Leeuwarden, ben ik ze weer gaan luisteren. Overigens is Mother Earth een nummer die ik op de middelbare school leerde spelen bij het vak muziek!

 

En we blijven nog even in de symfonische sfeer, want ook Xandria is te zien tijdens CityRock Leeuwarden! Eigenlijk heb ik deze band leren kennen door Manon, omdat zei er een tijdje terug oer schreef. Super gaaf dat ik ze dus live zal zien!

Warmness on the soul is een vrij oud nummer en wat minder bekend dan de meeste heb ik het idee. Toch vind ik het een heel mooi nummer, ook al is het een totaal andere stijl dan de meeste nummers die deze band heeft.

En tot slot nog een wat heftiger nummer, vergeleken met de rest in dit rijtje! Are you dead yet van Children of Bodom. Eigenlijk komt het een beetje door Iroy, omdat hij dit nummer op gitaar zat te spelen terwijl we zaten te Skypen. Maar ik moet zeggen dat ik Children of Bodom geweldig vind! Ik ben natuurlijk meer nummers op gaan zoeken, maar tot nu toe luister ik dit nummer nog steeds het meest.

Welke songs luister jij op dit moment veel?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , , , ,

2 thoughts on “Mijn favoriete songs op dit moment #2

  1. Xandria is zo leuk! Ik wil ze ook live zien! Within Temptation luister ik ook heel soms en Avenged Sevenfold in bepaalde periode’s die laatste band kende ik nog niet!

  2. De laatste tijd zit ik vooral veel aan de Slayer, en dan alle nummers die ik op mn mobiel heb door elkaar, verder vandaag nog de laatste plaat van Avatar, ‘Black Waltz’ opgezet, en Children of Bodom blijft er altijd wel tussendoor spelen! Ohja, dankzij een facebook-post ben ik vandaag ook weer eens wat Babymetal gaan luisteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.