Lifestyle, Persoonlijk

Mijn favoriete songs op dit moment #16

Vandaag wordt er weer een greep gegeven uit mijn favoriete songs. Er gaat geen dag voorbij zonder muziek. Ik luister heel veel verschillende bands, maar vaak luister ik in een periode een bepaalde song meer dan andere. En ik moet zeggen, ik heb al een tijdje niet meer zo’n lijstje geplaatst, maar heb de laatste tijd weer een paar liedjes continu in mijn hoofd zitten. 


Als eerste One For The Money van Escape The Fate. Ik heb een tijdje gehad dat ik eigenlijk niet zoveel meer naar Escape The Fate luisterde, al helemaal niet de nieuwere. Toch ben ik het inmiddels weer wat meer gaan waarderen.


Ook Put Me Out van The Used zit al een behoorlijke tijd continu in mijn hoofd. Heerlijk nummer om mee te blèren.


Natuurlijk kan een nummer van Our Last Night niet ontbreken in dit lijstje. White Tiger is een super mooi nummer en ik loop het steeds door huis te zingen haha!


Tot slot even wat heftigers, namelijk While She Sleeps. Vooral het intro van dit nummer heb ik regelmatig in gedachten. Het is alweer 7 maanden geleden dat ik deze band live zag!

Wat zijn jouw favoriete songs op dit moment?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

1 thought on “Mijn favoriete songs op dit moment #16

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.