Lifestyle

Mijn favoriete songs op dit moment #15

Vandaag wordt er weer een greep gegeven uit mijn favoriete songs. Er gaat geen dag voorbij zonder muziek. Ik luister heel veel verschillende bands, maar vaak luister ik in een periode een bepaalde song meer dan andere.


Een band die ik al een tijdje niet had geluisterd is The Red Jumpsuit Apparatus. Deze band heeft vele meezingers waaronder False Pretense.


Of Mice & Men heb ik al eens eerder benoemd, maar de clip van Another You is nog niet zo lang uit. Het nummer is vrij rustig over het algemeen.


Een van de nieuwe singles van We Came as Romans is The World I Used To Know. Ik vind hem leuk!


Ik heb al een hele tijd Lighthouse van The Word Alive in mijn hoofd! Erg leuk nummer!

Wat zijn jouw favoriete songs op dit moment?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

2 thoughts on “Mijn favoriete songs op dit moment #15

  1. Niet helemaal mijn stijl maar wel leuke nummers. Mijn favoriete nummers op het moment? Dat zijn Venomous Maximus – Angel Heart, Imperium Dekadenz – Brigobannis, Behemoth – Rise of the Blackstorm of Evil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.