Lifestyle

Mijn favoriete songs op dit moment #13

Vandaag wordt er weer een greep gegeven uit mijn favoriete songs. Er gaat geen dag voorbij zonder muziek. Ik luister heel veel verschillende bands, maar vaak luister ik in een periode een bepaalde song meer dan andere.


Yay dit nieuwe nummer van Our Last Night kwam afgelopen week uit! En wauw het blies me wel weer even van mijn stoel af hoor! Deze zomer zal het nieuwe album uitkomen. En over 23 dagen zijn ze weer in Nederland!


Silverstein is een van de bands die ik de afgelopen tijd heb ontdekt en vooral dit nummer is een van de nummers die heel erg is blijven hangen!


Over naar weer iets heftigers, Motionless In White. Ik ga ze weer live zien na 2 jaar damn! Dat wordt awesome!


Heartist is een band die ik een paar maanden terug ontdekte and guess what? Ze zijn me gaan volgen op Twitter! Af en toe is het wel fijn om een band te ontdekken die iets kleiner is, maar nog steeds tof is. Op deze manier kan ik ook aan zulke bands meer aandacht besteden!

Wat zijn jouw favoriete songs op dit moment?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

2 thoughts on “Mijn favoriete songs op dit moment #13

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.