Lifestyle, Persoonlijk

Mijn favoriete songs op dit moment #12

Vandaag wordt er weer een greep gegeven uit mijn favoriete songs. Er gaat geen dag voorbij zonder muziek. Ik luister heel veel verschillende bands, maar vaak luister ik in een periode een bepaalde song meer dan andere.


Before Their Eyes kende ik eerst helemaal niet, maar met dank aan Spotify nu wel! Ze hebben een paar hele leuke songs, waaronder deze!


The Word Alive vind ik nog steeds een geweldige band. Ik heb ze 2 jaar geleden live gezien! Ik vind het alleen zo jammer dat de vocalist zijn haar afgeknipt en geblondeerd heeft…


Yashin, omg wat had ik dat lang niet geluisterd zeg! Ik heb ze eigenlijk weer een beetje herontdekt in de afgelopen tijd. Het bracht ook veel herinneringen omhoog, want deze band heb ik gezien tijdens mijn eerste echte concert! Ze waren in 2012 namelijk voorprogramma van Black Veil Brides.


Ook Eyes Set To Kill had ik al jaren niet meer geluisterd en heb ik weer een beetje herontdekt! Al moet ik zeggen dat ik van hen de oude nummers toch wel het beste vind, maar dit nummer komt van het recentste album (2013)

Wat zijn jouw favoriete songs op dit moment?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

1 thought on “Mijn favoriete songs op dit moment #12

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.