Lifestyle

Mijn favoriete songs op dit moment #11

Vandaag wordt er weer een greep gegeven uit mijn favoriete songs. Er gaat geen dag voorbij zonder muziek. Ik luister heel veel verschillende bands, maar vaak luister ik in een periode een bepaalde song meer dan andere.


The End Of The Beginning is een kort en simpel nummer qua tekst, maar ik vind hem zo mooi dat ik het vaak meerdere keren achter elkaar luister en keihard meezing.


Ik ben er ongeveer een maand geleden achter gekomen hoe geweldig ik A Skylit Drive vind! Vooral dit nummer heb ik soms dagen lang in mijn hoofd haha!


Wat begon als een side-project van Danny naast Asking Alexandria, is nu de band geworden waarmee hij verder gaat. Ik zag het al aan komen, want eerlijk is eerlijk, zijn stem komt veel mooier uit bij We Are Harlot! Hij heeft een rauwe rockstem, wat ook al prachtig te horen was in Asking Alexandria’s nummer Moving On.


Falling Reverse, de band die ik afgelopen week live zag! Ronnie was overigens heel erg vrolijk, stond zowat hyper op het podium haha! Het leuke was dat ze ook wat nummers van Escape The Fate deden, uit de tijd dat Ronnie nog bij die band zat. Toch is het dit het nummer wat al de hele week in mijn hoofd zit!

Wat zijn jouw favoriete songs op dit moment?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

2 thoughts on “Mijn favoriete songs op dit moment #11

  1. *-*
    Im kinda happy want wow ik heb een andere alto blogger gevonden. Yup i was kinda lost tussen alle lieve meisjes make up en girly fashion. Niet dat daar wat mis mee is maar geef mij maar gescheurde zwarte broeken en bandshirts! Mijn favo nummers oeh lastig King for a day-ptv en Queen of The stone ages staat veel op repeat.
    Good vibes,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.