Lifestyle, Persoonlijk

Mijn favoriete songs op dit moment #10

Vandaag wordt er weer een greep gegeven uit mijn favoriete songs. Er gaat geen dag voorbij zonder muziek. Ik luister heel veel verschillende bands, maar vaak luister ik in een periode een bepaalde song meer dan andere.


Of Mice & Men heb ik eigenlijk weer een beetje herontdekt. Ik luisterde het af en toe een nummertje, maar nu ben ik me er meer in gaan verdiepen! Ze hebben echt prachtige nummers en dit is er een van.


Alesana had ik nog nooit echt geluisterd, maar nu wel and I love it! Apology is toch wel het nummer wat ik het meest draai van deze band. Afkomstig van hun eerste album, die afkomstig is uit 2005!


De nieuwe clip van Dangerkids is gisteren net uitgekomen! Happy! Ik ben nog steeds erg blij dat ik de band vorig weekend heb mogen ontmoeten!


Our Last Night lanceerde 1,5 week geleden een nieuwe cover. Deze keer hebben ze een nummer van Taylor Swift gecovered! Ook wordt binnenkort bekend wanneer ze weer gaan touren, spannend!

Wat zijn jouw favoriete songs op dit moment?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

1 thought on “Mijn favoriete songs op dit moment #10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.