Fashion

Mijn favoriete items van Esprit

Het is weer lente en dat betekent dat wij meiden (en jongens?) onze lente garderobe weer aanvullen. Ik neem een kijkje in de gewone winkels, maar snuffel ook regelmatig op verschillende webshops. Zo belandde ik deze week op de webshop van Esprit. Ik ben bekend met dit merk, maar het is niet een merk waar ik snel naar grijp. Toch besloot ik mijn favoriete items van Esprit bij elkaar te sprokkelen en er een collage van te maken. Ik heb zeven leuke items uitgekozen die ik met jullie wil delen.

Esprit

Ik moet toegeven dat het nou niet bepaald goedkope items zijn, maar hé dromen mag toch? Zo heb ik gekozen voor de luxe jurk van 100% zijde die maar liefst €129,99 kost. Ik vind het een superleuke avondjurk voor bijvoorbeeld een etentje of een ander officiële gelegenheid. Ook koos ik voor de sneakerbooties in een denim kleur. Deze kosten €69,99. Deze zijn ook verkrijgbaar in het wit, maar ik vond de denim versie me toch iets meer aanspreken. De sieraden zijn een bijpassend setje; De ketting met sterrenhanger voor €16,99 en de armband met sterrendecoratie ook voor €16,99. Vervolgens ging ik opzoek naar een leuke blouse en kwam uit op het oversized jeansoverhemd. Een blouse met het ombre effect. Deze kost €59,99. Shorts begin ik weer ontzettend veel te dragen, dus koos ik de hotpants van imitatieleer voor €49,99. En als laatste liet ik ook mijn oog vallen op een oversized shirt met de tekst ”Awesome Chocolate/Music/Weekends”. Deze is te krijgen voor €25,99.

Esprit heeft voor iedereen wel iets leuks en ik nam zelfs even een kijkje bij de kindermaten, aangezien ik daar in principe ook nog in pas (maat 164). Ik ben maar een klein meisje haha! Alle items die ik heb benoemd kun je terugvinden in de Esprit onlineshop.

Shop jij wel eens bij Esprit?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

4 thoughts on “Mijn favoriete items van Esprit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.