Beauty, Persoonlijk

Mijn eerste zelf gekochte make-up product

Al vrij vroeg begon ik met het experimenteren met make-up. Zo rond mijn 5e/6e kreeg ik mijn eigen make-up toren met kindermake-up voor mijn verjaardag. Verder kreeg ik afdankertjes van mijn zus. Mijn eerste zelf gekochte make-up product kocht ik toen ik in groep 7. We gingen op schoolreisje naar Schiermonnikoog en ik kwam in een heel klein souvenirwinkeltje een heel leuk palette tegen.

Casuelle make-up palette Casuelle make-up palette

Een simpel palette met lipgloss, oogschaduw en bodyglitter. Achteraf heb ik hem nooit gebruikt, omdat ik het er zo mooi uit vond zien. Ik zal hem ook niet meer gaan gebruiken. Hij is nu inmiddels ruim 8 jaar oud! Toch bewaar ik hem, omdat ik het leuk vind om te zien wat ik toen kocht. Verder heb ik mijn allereerste make-up, kindermake-up, wel weggedaan. Dit omdat het best wel veel ruimte in nam.

Ik wist op die leeftijd nog niet zoveel van make-up, dus deed ik maar wat. Dat experimenteren vond ik hartstikke leuk om te doen! Pas sinds ik een paar jaar geleden de beautyblogs heb ontdekt, ben ik me meer gaan verdiepen in make-up. Nu ik er meer vanaf weet, is mijn liefde voor make-up alleen maar groter geworden!

Wat was jouw eerste zelf gekochte make-up product?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

2 thoughts on “Mijn eerste zelf gekochte make-up product

  1. Dat je dat bewaard haha! Ik heb mijn eerste make-up product jaren geleden al weggegooid, ik kan daar op een of andere manier echt geen waarde aan hechten ( en ik hecht overal waarde aan haha ), maar mijn eerste product was een lipstick van rimmel london! Dat had je vast niet verwacht he? want de meeste kopen inderdaad dit soort make-up, maar ik was 8 jaar en samen met mijn moeder en een vriendin van mijn moeder en die wist best veel van make-up en ik zag deze lipstick ( wel een roze met glitter/glans haha ) en ik MOEST het hebben, dus dat werd mijn eerste make-up product (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.