Lifestyle

Mijn eerste eigen smartphone hoesje!

Door de jaren heen heb ik al wat verschillende smartphones gehad. Ik had eigenlijk nooit een hoesje bij mijn smartphones, tot mijn Samsung Galaxy Trend het begaf en ik een tijdje geleden van Dylan (inmiddels ex) zijn oude Samsung S2 Plus kreeg inclusief het hoesje. In eerste instantie was het hoesje prima, maar inmiddels is hij behoorlijk uit elkaar gaan vallen en bladert het laagje nepleer er vanaf. Tijd voor een nieuw hoesje dus. Ik besloot te gaan snuffelen tussen de telefoon accessoires die geschikt zijn voor mijn mobiel; de zoektocht naar mijn eerste eigen smartphone hoesje!

Smartphone hoesje

Natuurlijk ben ik weer zo’n twijfelkont die heel lang doet over het maken van een keuze, maar na drie keer rondkijken koos ik uiteindelijk voor een booktype hoes met zebraprint. Ik vond het weer eens wat anders dan saai standaard zwart! Vooral aangezien mijn mobiel an zich ook al zwart is, vrolijkt het de boel heel erg op!

Het fijne aan de webshop is dat ze het volgende hanteren: Voor 21:00 besteld = op dezelfde dag nog versturen. Oftewel, als je voor 21:00 besteld valt het de volgende dag al in de brievenbus! Super handig! Helaas zag ik de postbode fietsen toen ik nét op het station stond, dus moest ik wachten met uitpakken tot ik weer terug was haha! Daarbij hebben ze ook een behoorlijk breed assortiment zo kun je naast de gangbare modellen er ook Acer Liquid Zest hoesjes en Honor 5x cases krijgen.

Ik ben echt super blij met mijn mooie nieuwe hoesje en mijn dank gaat uit naar smartphonehoesjes.nl waarvan ik dit hoesje heb gekregen!

Hoe ziet jouw smartphone hoesje eruit?

Lots of love,
Floor Flawless

4 thoughts on “Mijn eerste eigen smartphone hoesje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.