Persoonlijk

Mijn doelen voor 2017

Januari is al ruim een week in volle gang. Vorig jaar heb ik helemaal niet stil gestaan bij goede voornemens of specifieke doelen. Toen was ik meer bezig met het rouwproces rondom mijn vader. Deze keer heb ik toch een beetje nagedacht over de dingen die ik in dit jaar wil gaan bereiken en zette deze op een rijtje.

2017

Mijn diploma halen
Boven aan mijn lijstje staat natuurlijk het halen van mijn diploma! Ik zit in mijn afstudeerjaar en het is de bedoeling dat ik tegen de zomer ga afstuderen. Het kost wel behoorlijk wat moeite en tranen, maar ik kom er wel. Ik moet en zal dat briefje in handen krijgen!

Reading challenge
Sinds 2015 doe ik mee aan de reading challenge op Goodreads. Vorig jaar had ik heldhaftig de challenge op 50 boeken gezet, maar las er uiteindelijk maar 22 uit. Dit jaar heb ik hem toch maar weer op 25 gezet. Als ik er wel vlot doorheen ga kan ik hem altijd nog weer wat hoger zetten!

Minimaliseren
Het laatste minimalisatie artikel rondom mijn verzorging stash was een artikel over dat het compleet gefaald was. Toch heb ik er zeker wat uit kunnen halen. Ik ben nu veel meer bewust van wat ik allemaal heb en neem steeds meer dingetjes mee in mijn routine. Op deze manier gaan de producten vanzelf een keertje op en wordt de stash kleiner.

Daarnaast wil ik ook minimaliseren in de breedste zin. Nog steeds is mijn shop my closet in volle gang en ik zal binnenkort weer nieuwe producten uploaden. Ook geef ik zo nu en dan iets weg op de plaatselijke weggeefhoek. Het is leuk om anderen blij te zien met de dingen die je zelf niet meer gebruikt. Bovendien zorgt het ook voor een beetje rust bij mij.

Muziek
Zoals ik al wel vaker heb verteld, is muziek erg belangrijk voor mij. Omdat er nog een hoop te ontdekken valt, zal ik me ook daar mee bezig houden. Zeker wat minder bekende bands en artiesten ontdekken vind ik erg leuk. Daarnaast ben ik bezig met een concept rondom bands voor mijn YouTube kanaal, waar ik na mijn diploma mee aan de slag wil gaan.

Blog en YouTube kanaal
In 2016 liep het allemaal even kut om zo maar te zeggen. Dit had voornamelijk ook te maken dat ik zelf totaal niet lekker in mijn vel zat en dat is bijna het hele jaar zo geweest. Ik had een flinke dip te pakken met alles en daar hebben mijn blog en kanaal erg onder geleden. Ik plaatste heel onregelmatig en het was sowieso over het algemeen heel erg stil. Daarom hoop ik dat ik het in dit jaar weer goed kan oppakken, want ik vind het gewoon ontzettend leuk om te doen! Natuurlijk is het even afwachten in hoeverre ik tijd en energie over heb als ik straks op afstudeerstage ben, maar mijn streven is om weer netjes elke maandag een video te uploaden en minimaal 3x per week een artikel te plaatsen.

Wat zijn jouw doelen voor 2017?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , , , , ,

1 thought on “Mijn doelen voor 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.