Lifestyle, Video's

Met DAMN naar Metal Battle Hoogeveen

Afgelopen zaterdag was het zover: de voorronde van de metal battle in Drenthe. Samen met de band DAMN, de band waar mijn vriend in zit ging ik er heen. Het vond plaats in Het Podium in Hoogeveen, een concertzaal waar ik nog nooit geweest was, dus ik kan weer eentje van mijn lijstje afstrepen. Er traden vier totaal verschillende bands op voor de battle en terwijl de jury in overleg ging was er nog een vijfde band die aan bod kwam. Gedurende de avond nam ik mijn camera mee en heb voor jullie het een en ander vastgelegd!

Ik vond het leuk om weer eens zo’n voorronde bij te wonen. 3 jaar geleden was ik aanwezig bij de voorronde van Groningen als persfotograaf. De Metal Battle is gewoon een leuke manier om kleinere bands te ontdekken en het is nog budget vriendelijk ook, want de entree was in Hoogeveen gewoon gratis (ik weet niet of dat op andere plekken ook het geval is)

Ik ben super trots op mijn vriend Joey en de rest van de band, want ze hebben het super gedaan die avond!

Heb jij wel eens een metal battle voorronde bijgewoond? 

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

1 thought on “Met DAMN naar Metal Battle Hoogeveen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.